15 Temmuz 2013 Pazartesi

MAT Online

   

MAT Online ücretsiz oynanabilen, heyecan ile eğlencenin bir arada olduğu yüzlerce silahın, 50 'nin üzerinde haritanın, 15 ve üzeri oyun modunun bulunduğu çığır açacak bir FPS oyunudur. Bu oyunda sizde kapalı beta da yerinizi alın, heyecanı ve eğlenceyi yaşayan ilk kişilerden olun.


Beta-keyler (anahtarlar), partnerlerimiz aracılığı ile elde edebileceğiniz ve kapalı betaya dahil olabileceğiniz size özel kodlardır. Ana sayfamızdan Suba Games sistemine kayıtlı iseniz hesabınıza giriş yaptıktan sonra sahip olduğunuz Beta-keyi onaylayabilirsiniz. Eğer kayıtlı değilseniz, adımları takip ederek yeni bir hesap alabilir, daha sonra beta-keyinizi onaylayabilirsiniz. Kayıt ve katılım işlemleri için daha fazla bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz.

Henüz kapalı beta için tarihi açıklamıyoruz. Çünkü sizlere kusursuz bir oyun sunmamız için yapmamız gerekenler var. Ama çok az kaldığını belirtmek isteriz. Bu yüzden sınırlı sayıda olan beta-keyleri erkenden elde etmeniz için partnerlerimiz aracılığı ile dağıtıyoruz. Beta-keyinizi alın ve sadece bekleyin. Kısa süre sonra açılış tarihini duyuracak ve partiyi başlatacağız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder