12 Temmuz 2013 Cuma

Divines Of The East

Games321 tarafndan yayınlanan Divines of the East anime tarzı görsellere sahip tarayıcı tabanlı bir MMORPG oyunudur. Yükleme yapmadan oynanabilen Divines of the East içeriğini Japon ve Çin mitolojisinden almaktadır.

Gelişmiş karakter özelleştirme sisteminin bulunduğu oyunda Sword Saint, Eidolon ve Leaf Elf olmak üzere farklı yeteneklerde uzmanlaşmış 3 ayrı karakter seçeneği yer almaktadır. Pet sisteminin de entegre edildiği Divines of the East'te sahip olduğunuz pet sizinle birlikte savaşlara katılarak seviye atlar ve yeni yetenekler kazanarak bunları savaş sırasında kullanır.


Benzerlerinden farklı olarak takım sisteminin bulunduğu oyunda seviye atladıkça karşınıza çıkan sanal kahramanları takımınıza dahil edebilir ve özellikle kalabalık düşmanlar ile yaptığınız savaşlarda avantaj sağlayabilirsiniz. 

Farklı seviye sınırları bulunan zindanlarında yer aldığı Divines of the East'de seviyenize uygun zindanlara giderek çeşitli zorluklardaki yaratıklar ile savaşabilir, daha hızlı seviye atlayarak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder